Danmark er verdens mest konkurrencedygtige land.

Danmark er verdens mest konkurrencedygtige land.
Jeg har snart været aktiv i politik i 15 år. En god del af tiden har jeg direkte eller indirekte arbejdet med erhvervsområdet - og før jeg blev valgt til Folketinget arbejdede jeg i mange år i det private erhvervsliv.
Derfor kan jeg også med god ret sige, at jeg utallige gange har skullet lægge øre til borgerlige politikere der klynkede over hvor forfærdeligt dansk erhvervsliv har det og hvor ringe rammevilkår der findes herhjemme.
Med den seneste ranking fra Bloomberg overhaler Danmark selv Schweiz på det globale index over konkurrencedygtighed.
Det skyldes, at konkurrencedygtighed ikke blot skal måles i erhversbeskatning, men også i befolkningens uddannelsesniveau, produktiviteten, digitaliseringsniveau, afbureakratisering og meget andet.
Jeg synes vi skal kippe med flaget 🇩🇰 og været stolte af hvad vores lille land kan præstere - ikke mindst når det handler om at fremme grønne teknologier på verdensplan.