DET VIL JEG

Sønderjylland - provinsen skal prioriteres

Vi skal fortsætte med at prioritere provinsen, ligesom vi har gjort det med statsgaranterede lån til køb af bolig i Udkantsdanmark. Jeg vil blive ved med at kæmpe for at sikre bedre muligheder og fordele ved at flytte til og bo uden for de største byer.

Nærhed - Nærheden tilbage til Sønderjylland

Man skal opleve nærhed uanset hvor i Syd- og Sønderjylland man bor. Derfor vil jeg fortsat prioritere uddannelse, politi og et sundhedsvæsen tæt på borgerne.

Tryghed - Hjemme, på vej og i byen

Det er vigtigt at man kan føle sig tryg. Det gælder både i hjemmet, hvor politiet hurtigt skal kunne rykke ud, på vejen, hvor vanvidsbilisterne skal fjernes og i byen, hvor det skal være trygt at sende sine børn ud på stier og veje.

Klima - Klimaløsningen giver grønne arbejdspladser

Vi er den generation der har muligheden for at efterlade kloden i bedre tilstand. Den mulighed skal udnyttes. Derfor er det vigtigt at vi fortsat udvikler og investerer i den grønne omstilling, både så det reducerer CO2 og så det giver arbejdspladser.

Forsvar - i Danmark, NATO og EU

Det er vigtigt at vi bruger danskernes massive signal om fælles forsvarsarbejde til at sikre Danmarks sikkerhed de næste mange år. Vi skal sikre at fremtidens investeringer i forsvar bruges fornuftigt og at der også investeres i nye arbejdspladser i forsvaret i Sønderjylland.

Sundhed - Nærhed og tryghed

Der skal være tid og omsorg i det danske sundhedsvæsen. Corona har vist os at der er stor tillid til sundhedsvæsenet. Derfor skal vi også i fremtiden turde give mere slip og stole på at de ansatte ved hvordan deres tid er bedst brugt.

Ansvarlighed - Socialdemokratiet går forrest i svære tider

Corona, den største krise siden 2.verdenskrig og en krig ingen troede mulig i Europa, er to af de udfordringer denne regering har været sat over for. Socialdemokratiet har gået forrest og taget de nødvendige beslutninger, som et ansvarligt parti bør. Vi stiller op og går forrest i svære tider, hvor vi prioriterer det brede samarbejde og langtidsholdbare løsninger.

Transport - et Danmark der hænger sammen

Vi skal have flere tog og bedre tog til at sikre et Danmark der hænger bedre sammen, og som gør toget til et oplagt valg på længere distancer. Og så vil jeg fortsætte det arbejde, som jeg allerede har sat i gang med en etablere en fast forbindelse mellem Als og Fyn.
Benny Engelbrecht På Gadekampagne

Vil du være med

Vi kan altid bruge flere frivillige. Vær med til at skabe fælleskab igennem den socialdemokratiske politik for Sønderjylland. Vi har mange aktiviteter op mod folketingsvalget og vi kunne godt tænke os at have mange flere med. Jeg håber at DU vil være med.